Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

Підпишись на нас:

У лінійці компанії Mazda кросовер з індексом CX60 з’явився зовсім недавно, але вже почав користуватися попитом не тільки серед покупців, а й правоохоронців. Так, наприклад, на таких “паркетниках” віднедавна пересувається поліція Німеччини.

Подробиці

Інформація про це з’явилася на профільному форумі “Reddit” і містить скріншот з останнього номера німецької газети “Mitteldeutsche Zeitung”.

У повідомленні стверджується, що федеральна поліція Саксонії-Ангальт нещодавно отримала у своє розпорядження одразу п’ять нових кросоверів Mazda CX-60, три з яких призначатимуться для патрулювання вулиць, а решта два – для охорони водних ресурсів.

Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

Усі автомобілі оснащені 3,3-літровим рядним 6-циліндровим дизельним двигуном, що видає 254 кінські сили. Асистує йому вдосконалений 48-вольтовий стартер-генератор та автоматична коробка передач.

Машини відрізняються від тих, що можна купити в автосалонах, спеціальною лівреєю, а також вдосконаленою світлотехнікою, повноцінною радіосистемою та спеціально розробленими для них відсіками в багажниках, що полегшують зберігання поліцейського спорядження.

Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

Нагадаємо, Mazda CX-60 стала первістком у лінійці кросоверів компанії, побудованих на новій задньопривідній платформі з поздовжнім розташуванням силового агрегату. Машина заявлена як конкурент преміальним німецьким автовиробникам і коштує в Україні зараз мінімум 1 596 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: