Іспанська компанія представляє новий повністю автономний UGV

Підпишись на нас:

На поточній виставці безпілотних систем (UMEX) 2024 команда Army Recognition, яка виступає офіційним медіа-партнером, мала можливість дослідити новий повністю автономний UGV, розроблений іспанською компанією SDLE NexGen, що базується в Мадриді. Цей робот вагою 435 кг, який відповідає військовому стандарту IP67, вирізняється своєю здатністю працювати самостійно без телеоператора.

Подробиці

Оснащений технологією автономної навігації та вдосконаленими датчиками, цей UGV підходить для різних робочих середовищ. Компанія SDLE NexGen, яка підтримує тісні зв’язки з іспанською армією, інтегрувала модульний підхід у дизайн цього робота, що дозволяє йому виконувати різні місії зі змінним корисним навантаженням. Приклади цих корисних навантажень включають систему озброєння «вистрілив і забув», а також камеру огляду 360° для денного та нічного спостереження та модулі камери освітлення 360° NIR.

Що стосується зв’язку, SDLE NexGen UGV пропонує кілька варіантів, таких як: SG, Rfond і Wi-Fi, з діапазоном дії до 700 метрів. Ця розробка є значним кроком в еволюції автономних систем на полі бою, пропонуючи розширені можливості та підвищену гнучкість для сучасних військових операцій.

Загалом SDLE NexGen спеціалізується на розробці передових військових технологій, включаючи передові системи зв’язку, рішення з кібербезпеки та штучний інтелект. Компанія також пропонує широкий спектр обладнання та систем, таких як системи спостереження та розвідки, бронетехніка та безпілотні літальні апарати (БПЛА).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: