Жінка за кермом BMW виїхала на зустрічну смугу та врізалася в MX-5

Підпишись на нас:

Водій BMW 3-ї серії покоління E36 на власному досвіді дізналася, що може статися, якщо ви їдете не по тій стороні дороги.

Подробиці

Кадри відеореєстратора власника Mazda MX-5 Miata, нещодавно опубліковані в Instagram, показують момент аварії, якої можна було легко уникнути. На відео показано, як власник MX-5 Miata насолоджується вражаючою дорогою, але коли він наближається до правого повороту, то зустрічає BMW 3-Series, яка їде по неправильній стороні дороги, намагаючись підрізати вершину кривої.

Водій MX-5 не бачив BMW через огорожу, тож коли BMW потрапив у поле зору, було надто пізно уникнути зіткнення. Водій 3-ї серії швидко повернув праворуч, намагаючись уникнути аварії, але все одно врізався в Mazda.

Зображення, зроблені після аварії, показують, що і Mazda, і BMW зазнали серйозних пошкоджень, хоча найбільше пошкоджень, здається, завдано 3-й серії. Його переднє колесо, втулка та компоненти осі були зігнуті під кутом 90 градусів, боки були сильно потерті, а заднє колесо також зігнуто. Що стосується Miata, то його передня панель і переднє колесо з боку водія були пошкоджені.

Необережний водій BMW виїхав на зустрічну смугу та врізався в MX-5

Водій Mazda, Нік, описує Miata M-Edition як автомобіль мрії та розповідає, що він придбав його лише у жовтні. Незважаючи на те, що автомобіль був сильно пошкоджений в результаті аварії, він розповів The Drive, що і він, і його пасажир обійшлися без травм, за винятком незначного удару. Уникнули травм і пасажири BMW.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: