Названо 4 надійних 7-місних кросовера, які можна взяти на вторинному ринку за 450 000 грн

Підпишись на нас:

У нашій країні досить популярні 7-місні кросовери. Їх обирають сімейні автомобілісти, яким з якихось причин не підходять або не подобаються мінівени. Однак нові місткі паркетники сьогодні коштують дуже дорого. Тому доводиться звертатись на вторинний ринок. Експерти назвали кілька надійних 7-місних кросоверів, які можна взяти в межах 450 000 грн.

Подробиці

І перша модель – це Ford Explorer. Раніше цей автомобіль був повноцінним позашляховиком, але в п’ятій генерації він позбавився рами. За вказану суму доведеться розглядати варіанти 2011-2012 років виробництва. Потужний 3,5-літровий двигун на 294 л досить надійний. Його поломка до 250 000 км пробігу – рідкісне явище. Однак водяний насос доведеться міняти вже на 120 000 км. Приблизно стільки ж служать опори ДВЗ. У тандемі із силовим агрегатом працює АКПП на шість швидкостей. Вона також досить надійна. Але після 150 000 км пробігу можуть почати текти сальники. Окремо варто відзначити якісні матеріали обробки інтер’єру.

Названы 4 надежных 7-местных кроссовера, которые можно взять на вторичном рынке за 450 000 грн

Ще експерти виділяють рамний Kia Mohave. За наявності на руках 450 000 грн можна взяти 10-річну машину. Що стосується силових агрегатів, то 3,8-літровий бензомотор краще оминати. Натомість варто звернути увагу на модель, укомплектовану наддувним дизелем об’ємом 3,0 літра. Він може похвалитися більшою надійністю, тягою та економічністю. До 2011 року із цим ДВС поєднувалася автоматична КПП на шість швидкостей, пізніше – 8-діапазонна. Обидві коробки можуть видавати поштовхи при перемиканнях. І тут можна спробувати замінити соленоїди. Але якщо це не допоможе, потрібно приготуватися до капітального ремонту, що є досить дорогим заходом. При цьому «корейець» має досить надійну «роздатку».

Також не варто проходити повз Honda Pilot. За вказану суму можна взяти модель 2008-2009 років. Автомобіль у другій генерації є дуже практичним та містким. У його оснащення входить 3,5-літровий двигун з віддачею 257 к.с. Його головна “болячка” – це масляне голодування. Крім того, він витрачає багато оливи: 2-3 літри на 10 000 км. Якщо вчасно не доливати мастило, то страждатимуть вкладиші колінвала та розподільні вали. З ДВЗ поєднується надійний 5-діапазонний “автомат”. Однак у місцях з’єднання трубок охолодження трансмісійної рідини з радіатором можна спостерігати утворення корозії. А підвісний підшипник карданного валу доведеться замінити вже на 160 000-170 000 км пробігу.

Названы 4 надежных 7-местных кроссовера, которые можно взять на вторичном рынке за 450 000 грн

Зрештою, остання модель – це Volvo XC90. Цей бюджет дозволяє стати власником автомобіля, випущеним у 2010-2011 роках. При цьому вартість кросовера залежатиме не тільки від пробігу та віку, а й від стану окремого екземпляра. До речі, зустріти 7-місний паркетник у продажу досить складно. Але такі оголошення все ж таки зустрічаються. Найкращим вибором стане автомобіль з 2,5-літровим бензиновим двигуном або з 2,4-літровим дизельним агрегатом. При цьому перший надійніший. Але й у нього є слабке місце, а саме фазообертачі. 5-швидкісна АКПП не доставлятиме проблем за умови своєчасної заміни мастила. Те саме можна сказати і про муфту. Несподіваною неприємністю для власника «шведа» може стати крадіжка передньої оптики та блоку керування муфтою. Ці деталі просто знімаються, а коштують недешево.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: