Збройні сили України отримають 38 нових пікапів Mitsubishi та Peugeot

Підпишись на нас:

Нещодавно у мережі стало на одну приємну новину більше, адже фонд компетентної допомоги армії “Повернися живим” об’єдналися з компанією “Київстар” та придбали для Збройних сил України 38 автівок. Пікапи Mitsubishi та Peugeot вже знаходяться в Україні, пройшли техогляд та найближчим часом стануть будуть відправлені до підрозділів Сухопутних військ.

Компанія “Київстар” прокоментувала це і повідомила про виділення на проєкт “Добро Переможе” 25 млн гривень. Українці, що користуються послугами компанії “Київстар” також долучилися до збору коштів, адже усі охочі перераховували до 50 гривень від вартості послуг абонентського зв’язку до фонду “Повернися живим”. Таким чином було зібранл 13 016 873 гривень. Саме ця сума пішла на придбання машин, що будуть використовуватись на фронті.

CEO “Київстар” Олександр Комаров виступив із заявою: “До збору коштів на пікапи абоненти Київстар приєднувалися підключивши Суперсилу “Допомога ЗСУ”. При сплаті свого тарифу вони переводили до 50 грн його вартості у фонд “Повернися живим”. Загалом до цієї акції приєдналися понад 100 тисяч осіб і з кожною оплатою рахунку донатять на армію. Підключити Суперсилу можна і зараз (на сайті мобільного оператора)”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: