Honda випустить місткий компактвен цього літа: який він матиме вигляд

Підпишись на нас:

Прем’єра другої генерації компактного мінівена Honda Freed, побудованого на платформі Fit/Jazz, відбулася в Японії ще в 2016-му році, а через три роки машина пережила плановий рестайлінг. Зараз інженери “Хонди” активно працюють над третім за рахунком поколінням Freed, в якому машина має пережити помітну трансформацію порівняно з її попередником.

Подробиці

Журнал “BestCarWeb” розкрив подробиці про третю генерацію Honda Freed, а також показав, який вигляд може мати такий компактвен, причому як у звичайній, так і крос-версії під назвою Crosstar.

Інсайдери з Японії заявляють, що компактний кузов Freed збережеться і в третьому поколінні, але машина зміниться зовні, отримавши іншу передню і задню частини кузова плюс модернізовані боковини.

Компактвен Honda Freed 3 покоління з'явиться цього літа: який він матиме вигляд

Автомобіль залишиться гібридом, але його двомоторна силова установка e:HEV піддасться доопрацюванню, ставши ще більш безшумною, паливно-економічною і продуктивною.

У салоні інженери Honda змінять конфігурацію сидінь, щоб зробити їх більш зручними для пасажирів, а також модернізують передню панель і центральну консоль.

Компактвен Honda Freed 3 покоління з'явиться цього літа: який він матиме вигляд

Появи нового покоління Feed японським покупцям варто чекати вже цього літа. Конкурувати машині доведеться з Toyota Sienta.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: