У кросовера Duster з’явилася версія для “важкого” бездоріжжя

Підпишись на нас:

Компанія Dacia змінила покоління свого популярного кросовера минулого року, але як відправну точку для оффроад модифікації цієї моделі тюнінг-відділ компанії Carpoint вибрав не нову генерацію машини, а її друге покоління. Доопрацьований автомобіль представили на автосалоні в Ессені і назвали його Duster Offroad Edition. Що в ньому змінилося, розкрили журналісти німецького порталу “Eurotuner”.

Подробиці

В основу кросовера лягла топова комплектація Dacia Duster, оснащена 1,3-літровим турбомотором TCe потужністю 150 кінських сил.

Автомобіль був укомплектований повним приводом, але, в Carpoint вирішили, що тільки його “Дастеру” недостатньо, щоб вільно їздити по бездоріжжю, і модернізували підвіску “паркетника”.

У кросовера Duster з'явилася версія для "важкого" бездоріжжя

Машині дісталися ліфти фірми Koni, які додали до і без того непоганого кліренсу кросовера ще 40 мм. Для того, щоб не переживати за силові агрегати, коли доводиться їздити по вибоїнах і ямах, днище автомобіля захистили спеціальною пластиною з нержавіючої сталі.

Зовні “позашляховий” Duster відрізняється від простого кросовера матовою фарбою Raptor, що покриває його бампери, колісні арки і пороги. Вона стійка до подряпин і надає машині ще більш брутального зовнішнього вигляду.

Крім того, для автомобіля передбачили спеціальні гнучкі розширювачі арок, експедиційний багажник на даху, шноркель, здатний допомогти при форсуванні водних перешкод, і навіть потужну лебідку.

У кросовера Duster з'явилася версія для "важкого" бездоріжжя

Вінчають картину індивідуальні колісні диски з червоними акцентами, взуті в “зубасті” покришки Insa Turbo Dakar розмірністю 235/65 R16, а також оформлений спеціальним чином салон.

У скільки обійшлося доопрацювання звичайного Duster у його модифікацію, створену для бездоріжжя, не розкривається.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: