Компанія Kia випустить свій перший рамний позашляховик із повним приводом

Підпишись на нас:

Чутки про те, що компанія Kia готує справжній рамний позашляховик, отримали підтвердження. Зараз концерн Hyundai Motor випускає тільки один пікап – Santa Cruz. Але це не утилітарна вантажівка, а скоріше міська модель. Тепер же стало відомо про швидкий дебют нового рамного Kia Talisman 2024 року. “Шпигунські” фото і відео цієї моделі вже з’явилися в Мережі.

Подробиці

Місцевий блогер знайшов прототип пікапа на підземній парковці. Кузов автомобіля вкритий щільним камуфляжем, проте вже видно, що він отримав незграбний дизайн. Позашляховик наділили 2-рядною кабіною і масивною передньою частиною. Раніше в Мережі вже з’являлися знімки нового пікапа, але він мав зовсім інший вигляд. Весь його лицьовий бік був запозичений у Kia Mohave. Найімовірніше, тоді це був тестовий екземпляр. Однак не виключено, що компанія готує 2 різних пікапи.

Судячи з фото, салон новинки буде виконано в брутальному дизайні. Причому, якщо подивитися на селектор КПП, можна зробити висновок, що пікап матиме серйозний позашляховий потенціал. Автомобіль отримає повнопривідну систему зі понижувальною передачею. Під капотом позашляховика може розміститися 2,2-літровий дизель на 199 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: