Підпільний рух «Атеш» виявив в Севастополі склад з ракетами “Калібр”, якими Росія завдавала ударів по Україні

Підпишись на нас:

Підпільний рух «Атеш» у Криму заявляє про виявлення військового складу в Севастополі, де окупанти нібито зберігають ракети «Калібр», якими стріляли по Україні.

Подробиці

Крилата ракета 3М54-1 «Калібр» часто запускається з кораблів і підводних човнів Чорноморського флоту ВМФ Росії. Її максимальна дальність польоту становить 2600 кілометрів і покриває всю Україну. 450-кілограмової маси боєголовки “Калібру” достатньо, щоб знищити житловий будинок чи інший об’єкт.

«Наші агенти провели розвідку на північ від затоки Сухарна і виявили склади з боєприпасами. На зазначених складах, ймовірно, зберігаються ракети типу «Калібр» та інші види озброєнь», — сказав Атеш.

Підпільний рух «Атеш» виявив в Севастополі склад з ракетами "Калібр"

Партизани також помітили кілька вантажних машин.

«Агенти АТЕШ обстежили сотні об’єктів в окупованому Криму і продовжують роботу. Отриману інформацію ми надаємо Силам оборони України, і, як наслідок, виявлені об’єкти стають цілями для ракетних ударів», – додали в русі.

Раніше Атеш виявив секретний військовий склад російських військ на покинутому овочесховищі поблизу окупованого Сімферополя.

Рух створили у вересні 2022 року після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вони стверджують, що розвинули мережу диверсантів у російській армії та створили курс навчання російських солдатів тому, як руйнувати власну техніку. У лютому 2023 року вони стверджували, що 4000 російських солдатів навчаються на їхньому онлайн-курсі.

У вересні 2023 року Атеш завербував російського військового в окупованому місті Генічеськ Херсонської області, який підірвав дві вантажівки з росіянами на борту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: