З Китаю до росії Volkswagen заблокував постачання машин та їх комплектуючих

Підпишись на нас:

Після початку війни ринок росії покинули всі світові бренди, тому автовласникам стало складно оновлювати свій автопарк та відновлювати свої транспортні засоби. Так нещодавно стало відомо, що компанія Volkswagen розпочала боротися із “сірим” імпортом авто марки до країни-агресора. Німецький концерн заборонив своїм дилерам у Китаї, що є лояльним до російського ринку, імпортувати авто до інших країн.

Деталі

Після прийняттям урядом росії “паралельного імпорту” масштабні китайські дилерські мережі налагодили постачання машин марки Volkswagen до росії. Цима каналами продукція заводу Volkswagen Anhui та спільних підприємств SAIC Volkswagen Automotive та FAW-Volkswagen направлялась до країни-агресора. До “чорного списку” потрапляють дилери, що  перепродують оптові партії автомобілів Volkswagen російським дилерам. 

Також було заборонено продаж на російський ринок запасних частин китайського виробництва. Тобто тепер росіяни не мають можливості ні придбати новий Volkswagen, ні відремонтувати старий. У росії офіційні продажі автомобілів брендів німецького концерну припинилися навесні 2022 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: