Honda запропонувала власникам седанів Accord покращити свій авто за рахунок оновлення

Підпишись на нас:

Як відомо, автовиробники не горять великим бажанням допрацьовувати машини попередніх років випуску, але, як з’ясувалося нещодавно, Honda не один з них.

Подробиці

Компанія, яка вже давно не представлена на українському ринку, поділилася з північноамериканськими власниками своїх седанів позитивною новиною, згідно з якою вони матимуть можливість легально поліпшити власну машину при невеликих витратах або зовсім без них.

Йдеться про 4-дверні Honda Accord 2018-2022 виробничих років, в яких сертифіковані дилери автовиробника зможуть перепрошити блоки мультимедійних систем, щоб їхні інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto могли працювати по бездротовому з’єднанню.

Honda дала власникам старих Accord новий привід для посмішок

Додаткова функція дасть змогу власникам під’єднувати свої смартфони до інформаційно-розважальної системи через бездротову мережу, усуваючи необхідність у кабелі, який захаращує салон.

Разом з тим, вони зможуть отримати доступ до додатків для смартфонів, музики, навігації та голосових помічників без допомоги рук і навіть не виймаючи телефон з кишені.

Власникам “старих” Accord, які погодилися на цю процедуру, потрібно буде виділити на неї лише по 112 доларів, а ті машини, які мають підписку Honda Certified Pre-Owned, отримають оновлення і зовсім безкоштовно.

Honda дала власникам старих Accord новий привід для посмішок

У прес-службі автовиробника заявляють, що зважилися на такий нестандартний крок у рамках частини їхньої кампанії з досягнення вуглецевої нейтральності до 2050 року, тим самим максимізуючи “довічну цінність автомобілів Honda, представлених на ринку”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: