Всю Tesla Model X обклеїли монетами і це вийшло дешевше, ніж покрити вінілом

Підпишись на нас:

Незважаючи на задні двері типу «крило чайки» та вражаючу продуктивність, Tesla Model X не стала достатньо яскравою для власника з Юти, який вирішив покрити весь кузов нікелем. Блискучі монети створюють нетрадиційний вигляд авто, який важко ігнорувати на вулицях. Крім збільшення ваги, цей електромобіль ще й в вартості підріс.

Подробиці

Покрита нікелем Tesla була помічена в Юті та стала вірусною на Reddit після публікації фото користувачем Pacexmaker. На щастя, колективний розум Інтернету дав нам усі необхідні відповіді. Користувач Reddit Machidalgo був досить люб’язний, щоб зробити для нас математику, обчисливши кількість монет і додану вагу до EV. За його підрахунками, Model X потрібно близько 63 квадратних футів вінілової плівки, щоб покрити кузов, що означає десь 14 112-14 238 монет.

Підрахувавши вагу монет і клей або епоксидну смолу, необхідні для їх закріплення, користувач підрахував, що додаткова вага нікелевого покриття становить приблизно 72,6-74,8 кг. Це означає, що нікельована Model X важить стільки ж, скільки стандартна Model X з додатковим пасажиром. Згідно з оцінками EPA, лише додаткова вага може призвести до зменшення запасу ходу на 1,6-3,3% або 9-19 км для Tesla Model X Long Range цей хід власника означає ще є погіршення аеродинаміки.

Що стосується вартості, то всі наклеєні монети будуть еквівалентні приблизно 710 доларам, що дешевше, ніж звичайна вінілова плівка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: