Рідкісний Nissan Skyline GT-R виставили на аукціон: дозволено проїжджати всього 4000 км на рік

Підпишись на нас:

Рідкісна модифікація автомобіля Nissan Skyline GT-R під назвою M-Spec Nur нечасто стає предметом аукціонів, але нещодавно одну з таких машин виставили на торги в США. Купе піде з молотка в період з 5 по 9 березня, але за якою ціною поки що невідомо.

Подробиці

В описі до лота йдеться про те, що машина 2002 року випуску була імпортована в Штати з Японії минулої весни. Автомобіль потрапляє під обмежений дозвіл на використання на дорогах загального користування.

Новому власнику цього GT-R буде дозволено проїжджати на машині максимум 2500 миль (4 тисячі кілометрів) на рік. Ліміт автоматично зніметься після того, як автомобілю виповниться 25 років.

Найрідкісніший Nissan Skyline GT-R виставили на аукціон

Варіант Nissan Skyline GT-R M-Spec Nur виділяється на тлі інших своєю рідкістю. Автомобіль створювали на честь Кадзутосі Мідзуно, натхненника всієї лінійки GT-R, і він отримав ім’я з відсиланням на трасу Нюрбургринг.

Сумарно “Ніссан” випустив лише 285 таких машин, а купе чорного кольору з конвеєра зійшло ще менше – лише 24 одиниці.

Найрідкісніший Nissan Skyline GT-R виставили на аукціон

У лістингу йдеться про те, що автомобіль перебуває в повністю стоковому стані, що для Skyline GT-R саме по собі є рідкістю. Купе укомплектовано оригінальними шестиспицевими колесами, а під алюмінієвим капотом видно кришку двигуна золотого кольору і табличку з VIN-номером.

Салон автомобіля оздоблений чорною шкірою і контрастною золотою строчкою, а також має опцію з підігрівом передніх сидінь.

З моменту випуску конкретно цей екземпляр Nissan Skyline GT-R M-Spec Nur проїхав трохи менше 44 тисяч кілометрів. Ціна на лот не вказана, але можна припустити, що автомобіль виявиться зовсім недешевим.

Найрідкісніший Nissan Skyline GT-R виставили на аукціон

Минулого року подібну машину, але в іншому кольорі і з більшим пробігом, продали за суму в 455 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: