Один з лідерів українського ринку оновив популярний у нас автомобіль

Підпишись на нас:

Hyundai працює над оновленням седана Elantra, але закамуфльовані прототипи чудово приховали зміни в стилі. На щастя, завдяки першим офіційним зображенням оновленого Hyundai Avante – так у Південній Кореї називають Elantra – тепер ми отримуємо повний огляд дизайну екстер’єру та інтер’єру.

Подробиці

Очікувано, зміни зосереджені на передній частині, причому седан набуде більш серйозного та висококласного вигляду. Оновлена передня частина включає нову пару більш горизонтально розташованих фар, які з’єднані декоративною частиною, вузьку решітку радіатора, яка тепер відокремлена від нижнього впускного отвору, і більш спортивні штучні бічні бампери, оточені чорними декоративними елементами. Зауважте, що це звичайна комплектація Avante, а не N Line або N, тому ми ще не знаємо, що для них приготували дизайнери Hyundai.

Hyundai Avante

Оновлена ​​модель зберегла свій характерний профіль, включаючи впізнаване покриття на дверях і комплект нових легкосплавних колісних дисків із двокольоровим покриттям. Ззаду світлодіодні задні ліхтарі на всю ширину, сильно нахилене задні скло та різкі двері багажника перенесені з поточної моделі. Однак тепер задній бампер має новий дизайн, який включає велику пофарбовану в чорний колір зону та декоративну алюмінієву накладку навколо штучного дифузора.

Hyundai Avante

Не багато змінилося всередині, де Hyundai зберіг два 10,25-дюймових екрани на одній панелі. Єдиним видимим оновленням є нова оббивка Sage Green, яку можна побачити на сидіннях, центральній консолі та дверних панелях. Незрозуміло, чи буде ця опція доступна виключно в корейській моделі чи на інших ринках.

Hyundai Avante

Технічні характеристики оновленого Hyundai Avante будуть оголошені пізніше, оскільки це був попередній перегляд дизайну, а не повне розкриття. Попередня модель доступна у версіях з двигуном ICE та гібридом, причому більш спортивна N Line і повномасштабна N більше зосереджені на продуктивності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: