Україна отримала дві нові системи ППО, які «збивають все»

Підпишись на нас:

Про надходження двох нових систем ППО, повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 2 лютого. Зеленський не уточнив, про які системи йдеться, але зазначив, що вони здатні «збити все».

Подробиці

Західна система протиповітряної оборони та ракети залишаються вирішальними елементами захисту цивільного населення України, оскільки російські війська намагаються адаптуватися до поточних можливостей протиповітряної оборони України, а Україна розвиває свою оборонну промислову базу, заявив Інститут вивчення війни.

«Головна новина сьогодні — це те, чого ми всі з нетерпінням чекали, результат багатомісячної роботи на різних рівнях.», – заявив Зеленський, наголосивши на критичності цих досягнень.

Утримавшись від розголошення подробиць з міркувань безпеки, Президент запевнив, що ці системи суттєво допоможуть захистити регіони.

Зеленський визнав нинішню недостатність систем для повного захисту України, але запевнив, що тривають зусилля, щоб це виправити.

«Ще недостатньо систем, щоб повністю захистити Україну, але ми працюємо над цим щодня», — зазначив він, наголосивши на безперервній роботі щодо забезпечення подальших оборонних заходів.

1 коментар

  1. Хорошие новости, но УВЫ,,,, на сегодня это капля в море и ситуации, как и сам расклад сил на фронте, далеки от
    идеальных для наших защитников. Дорога ложка к обеду, а мы , пока, наблюдаем много суеты и согласований тех необходимых поставок со стороны наших внешних партнеров, в то же время, внутренние вливания только на уровне волонтеров. Остальное “сжирают”, простите, свои же чиновники, у которых еще больше разыгрался аппетит при полной адекватной (само)деятельности.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: