ЗСУ скидують на окупантів термітні боєприпаси за 450 гривень

Підпишись на нас:

ЗСУ використовують термітні боєприпаси проти окупантів. Про це стало відомо завдяки соціальній мережі Х.
ЗСУ скидують на окупантів термітні боєприпаси за 450 гривень

Сили Оборони скидають термітні боєприпаси з безпілотників всередину російської техніки. Даним видом озброєння ЗСУ випалюють російські танки та БТР.

Боєприпаси створюють в прямокутній формі, щоб їх було зручно скидати з дронів. Завдяки своїй формі боєприпаси не скочуються під час польоту.

Вага цих боєприпасів складає 70 г, з яких 500 г – запалювальна суміш, інше – корпус з алюмінію та плата ініціації. Термітні снаряди надзвичайно дешеві: коштують приблизно 450 гривень, їхні компоненти доступні, а технологія виготовлення проста.

Дана технологія є ефективною та бюджетною для ведення війни. Під час горіння термітних сумішей теплова енергія виділяється в результаті взаємодії оксидів одного металу з іншим металом. Найбільш поширені залізо-алюмінієві термітні суміші, що містять окислювачі та зв’язувальні компоненти. Під час горіння терміти утворюють рідкий розплавлений шлак з температурою близько 2500-3000° С. Термітна маса розплавлює елементи озброєння та техніку зі сталі і сплавів. Термітні суміші горять без доступу повітря та застосовуються у запалювальних мінах, бомбах, снарядах та шашках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: