Китайський виробник випустив невеликий електромобіль з надувним ліжком

Підпишись на нас:

Милий хетчбек, на який ви дивитеся, — це Wuling Bingo, новий електромобіль із Китаю, який незабаром вийде на ринок із дуже інтригуючим дизайном.

Подробиці

Bingo був створений спільним підприємством SAIC, General Motors і Wuling Motors і позиціонуватиметься як флагманський електромобіль Wuling. Автовиробник насамперед орієнтує нову модель на жінок-покупців і що її публічний дебют відбудеться наступного місяця на автосалоні в Шанхаї.

Wuling Bingo

П’ятидверний хетчбек має милий профіль з великою кількістю вигнутих поверхонь і м’яких країв. Це особливо помітно на передній частині завдяки овальним фарам зі світлодіодними денними ходовими вогнями та невеликій нижній частині решітки радіатора, виконаній у чорному кольорі. Дизайнери Wuling також оснастили Bingo набором цікавих коліс, оздобивши верхню частину хетчбека, включаючи стійки та дах, у чорний колір.

Незважаючи на привабливість зовнішнього вигляду Bingo, ми вважаємо, що справжньою родзинкою є салон. У верхній частині приладової панелі є цифрова панель приладів і великий інформаційно-розважальний екран. Сама приладова панель має ретро-дизайн з хромованими вентиляційними отворами та трьома великими циферблатами для керування опаленням і кондиціонуванням повітря.

Враховуючи те, що Bingo є електромобілем, він має абсолютно рівну підлогу та не має традиційного тунелю трансмісії. Передні сидіння відділяє невелика консоль, де розташований селектор передач, перемикач електронного стоянкового гальма, а також два підстаканники.

Wuling Bingo

Wuling запропонує безліч варіантів для Bingo. Сюди входять ящики для зберігання, набір для кемпінгу та багато іншого, яке можна акуратно помістити в багажник електромобіля. Автовиробник навіть продаватиме Bingo з повнорозмірним надувним ліжком, яке можна використовувати, коли задні сидіння складені.

EV буде продаватися у двох іпостасях. Модель початкового рівня матиме акумуляторну батарею на 17,3 кВт/год з електродвигуном потужністю 41 к.с. і 110 Нм, що приводить в рух задні колеса, і запас ходу складає 203 км 126 миль. Флагманська модель буде оснащена акумуляторною батареєю ємністю 31,9 кВт/год, електродвигуном потужністю 68 к.с. і крутним моментом 150 Нм. Він зможе проїхати 333 км на зарядці.

Wuling Bingo

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: