Армія США замовляє в BAE Systems додаткові артилерійські установки M109A7

Підпишись на нас:

Компанія BAE Systems отримала від армії США контракт на суму 418 мільйонів доларів на виробництво та поставку додаткових комплектів самохідних гаубиць M109A7 та їх супутніх транспортерів M992A3. Цей контракт, укладений у листопаді 2023 року, а термін виконання передбачає поставки транспортних засобів до 2025 року.

Подробиці

M109A7 є останньою ітерацією сімейства машин BAE Systems M109 і служить основною системою непрямої вогневої підтримки для армійських бронетанкових бригад бойових груп (ABCT). Ця машина може похвалитися рядом модернізованих можливостей у різних аспектах, включаючи розмір, вагу, потужність. Ці вдосконалення в сукупності надають командирам армії більш потужну та стійку машину на полі бою.

Ден Фурбер, директор з виробництва наземних транспортних засобів у бізнесі BAE Systems Combat Mission Systems, підкреслив прагнення компанії задовольнити потреби армії США за допомогою цього контракту. Він зазначив, що характер поля бою постійно змінюється, і наголосив на значних можливостях непрямої вогневої підтримки, які M109A7 пропонує ABCT.

Редизайн M109A7 охоплює різні елементи, включаючи нове шасі, двигун, трансмісію, підвіску, систему рульового керування, високовольтну архітектуру та покращену живучість. Цей капітальний ремонт також зменшує логістичне навантаження та експлуатаційні витрати. Крім того, транспортний засіб сконструйовано для збільшення дальності стрільби за рахунок більшого калібру.

Новий контракт спирається на початкову угоду BAE Systems щодо виробництва M109A7 у 2017 році, завдяки чому загальна вартість контракту склала 2,5 мільярда доларів.

Виробництво та підтримка транспортних засобів M109A7 і M992A3 розподілені в ключових місцях виробничих потужностей BAE Systems.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: