Найдоступніші кросовери Hyundai побачили на дорогах: проїдуть без АЗС до 450 км

Підпишись на нас:

Бестселер у сегменті компакт-кросоверів із ДВЗ незабаром ступить на нову для себе територію – електрокарів. Компанія Hyundai вже розпочала перші випробування повністю електричної Creta EV, про що свідчать свіжі шпигунські знімки новинки.

Подробиці

Фотографії, викладені в Мережу корейськими фотошпигунами з видання “AutoSpy”, демонструють прототипи “батарейних” Creta, що їздять дорогами Сеула. Машини одягнені в різні типи камуфляжу. Тим самим у Hyundai намагаються якнайменше розкрити зовнішній вигляд серійного “паркетника”. При цьому зараз, навіть незважаючи на маскування, він майже не відрізняється від актуальної моделі з ДВЗ.

Автомобілі, що потрапили в об’єктиви папараці, позбавлені вихлопних труб і, як заявляють автори знімків, шуму двигуна внутрішнього згоряння, тим самим підтверджуючи, що на знімках повністю електричні кросовери.

Повністю електричні кросовери Hyundai Creta EV застукали під час випробувань

Жодних подробиць про те, чого чекати від технічної частини Creta EV, немає, але галузеві експерти налаштовані щодо продуктивності і запасу ходу моделі вельми оптимістично. На їхню думку кросовер зможе проїжджати на одному заряді від 400 до 500 кілометрів.

Втім, у реальності максимальна далекобійність кросовера з батареєю ємністю 39,2 кВт/год навряд чи виявиться вищою за 450 кілометрів. Офіційний дебют нової електричної “Крети” заплановано на 2025 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: