Відбулася світова прем’єра нового середнього танка турецької компанії OTOKAR: найсучасніша військова машина

Підпишись на нас:

На Всесвітній оборонній виставці в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, турецька оборонна компанія Отокар представила свою останню інновацію в броньованих військових технологіях. У центрі уваги був новий середній танк, найсучасніша військова машина, яка поєднує в собі міць гусеничного броньованого шасі Tulpar з потужною італійською вежею Leonardo Hitfact Mk2 із потужною 120-мм гарматою.

Подробиці

Турецька оборонна компанія Otokar, визнаний постачальник НАТО та ООН, зміцнив свою позицію в оборонному секторі в усьому світі. Генеральний директор Сердар Ґоргюч підкреслив значний вплив компанії: понад 33 000 одиниць військової техніки Otokar працюють у більш ніж 40 країнах на п’яти континентах.

Танк Tulpar відрізняється винятковою мобільністю, чудовою вогневою міццю та високою живучістю. Створені для задоволення поточних і майбутніх військових потреб, варіанти Tulpar охоплюють діапазон ваги від 28 000 кг до 45 000 кг і мають модульну броню для високого балістичного та протимінного захисту. Його універсальність дозволяє працювати в різноманітних бойових середовищах, від міських районів до складних місцевостей, де традиційні основні бойові танки стикаються з обмеженнями.

Башта HITFACT® MkII являє собою прорив у сімействі HITFACT®, відома як перша башта великого калібру, адаптована для колісної машини 8×8, понад 500 одиниць якої вже експлуатуються по всьому світу. Ця модульна легка вежа підтримує різне озброєння, включаючи 105/52-мм нарізні та 120/45-мм гладкоствольні гармати, з додатковими опціями озброєння, такими як 7,62-мм кулемет з коаксіальним встановленням і 12,7-мм кулемет зі штифтовим кріпленням. Управління ними доступне в ручному або дистанційному режимі.

Ця презентація на Всесвітньому оборонному салоні не тільки підкреслює технологічну майстерність Otokar, але й закладає основу для поглибленої співпраці та партнерства в рамках глобальної оборонної спільноти, особливо в регіоні Перської затоки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: