Власник Volvo створив повнорозмірну копію свого автомобіля з конструктора Lego

Підпишись на нас:

Чимало автовласників, прагнучи увіковічити пам’ять про свій автомобіль, замовляють його іграшкові копії, але жителю Швеції Девіду Густафсону спала на думку значно нестандартніша ідея. Він вирішив закарбувати власний універсал у вигляді повнорозмірної машини, виконаної з популярного конструктора.

Подробиці

Йдеться про універсал Volvo V70, який чоловікові вдалося відтворити майже зі 100-відсотковою точністю (масштаб 1:1) за допомогою деталей Lego. Для цього йому знадобилося близько 350 тисяч цеглинок.

Автомобіль вийшов у всіх відношеннях такий самий великий, що і справжній V70. Його довжина склала 4,7-метра, ширина – 1,8-метра, а висота – 1,5-метра.

Власник Volvo створив копію свого автомобіля з конструктора Lego

Ба більше, у нього є власний салон, дизайн якого повторює оригінальну машину, а також точно такий самий номерний реєстраційний знак – “GYM 048”.

Офіційна прем’єра універсала Volvo, створеного з Lego, відбулася на виставці Ecar Expo в Гетеборзі, але поки що проєкт повністю не завершено. Справа залишилася за дахом, для якого знадобиться ще чимало деталей конструктора.

Власник Volvo створив копію свого автомобіля з конструктора Lego

За словами автора універсала, він сподівається доробити автомобіль вже до цієї весни, після чого машина здійснить світове турне і буде демонструватися на виставках, присвячених тюнінгу, в декількох країнах Європи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: