На продаж виставили Land Rover Defender актора Роуен Аткінсона «Містер Біна»

Підпишись на нас:

Роуен Аткінсон відомий своїм комедійним акторським талантом, який він активно виявив у знаменитому серіалі Містер Бін. Але мало кому відомо, що британець є затятим фанатом автомобілів і буквально схиблений на 4-колісній техніці. У його гаражі припарковано цілий автопарк, що складається з різних моделей від McLaren F1 до Lancia Delta Integrale та Land Rover Defender. Останній нещодавно став одним із головних лотів майбутнього аукціону “Iconic Auctioneers”.

Подробиці

Автомобіль, про який йдеться, є одним із 400 одиниць позашляховиків Land Rover Defender 100 у версії Heritage Edition. Його пробіг дорівнює лише 6 тисячам кілометрів.

Land Rover Defender актора Роуен Аткінсона «Містер Біна»

Машина відрізняється від простих «Дефендерів» деякими елементами дизайну, такими як решітка радіатора, яку робили на замовлення, і сріблястим переднім бампером.

Land Rover Defender актора Роуен Аткінсона «Містер Біна»

Салон позашляховика має обробку з перфорованої шкіри, а також може похвалитися безліччю алюмінієвих деталей від вентиляційних отворів до дверних ручок та замків.

Land Rover Defender актора Роуен Аткінсона «Містер Біна»

Актор провів невелику модернізацію машини, дооснастивши її кондиціонером та фаркопом, а також сигналізацією.

Торги відбудуться найближчим часом. Орієнтовна ціна лота на сайті аукціонного будинку варіюється в межах 65 – 80 тисяч фунтів стерлінгів

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: