Французька компанія оснастить польську армію моторизованими наплавними мостами: витримують танки Abrams

Підпишись на нас:

У червні 2022 року Польське агентство озброєнь вибрало компанію CNIM Systèmes Industriels для постачання моторизованих наплавних мостів (PFM) для Збройних сил Польщі.

Подробиці

Ксав’є Монтазель, директор оборонного підрозділу, відвідав Польщу для підписання другого контракту на постачання 700 метрів додаткових мостів, що підтверджує довгострокову співпрацю між Військом Польським і CNIM Systèmes Industriels.

Підписання контракту

Перші 200 метрів мостів (замовлення 1) вже виготовляються в майстернях CNIM у Ла-Сейнер-сюр-Мер (південь Франції). Остання версія PFM, якою будуть оснащені польські війська, має найсучасніші тактико-технічні можливості, включаючи можливість перетину таких мостів найважчими транспортними засобами (MLC 90T/100W), неперевершену легкість конструкції та швидкість розгортання, зменшений логістичний слід і стійкий до корозії алюміній тощо.

Французька компанія оснастить польську армію моторизованими наплавними мостами: витримують танки Abrams

Дуже мобільний і простий у розгортанні моторизований наплавний міст забезпечує безпечну та швидку переправу для транспортних засобів матеріально-технічного забезпечення та бойових танків усіх класів, включаючи версію M1A2 SEPv3 Abrams. Моторизований наплавний міст дозволить польським військам значно покращити свою мобільність у Польщі, Центральній та Східній Європі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: