Популярний в Україні китайський виробник показав позашляховик, який створив колишній дизайнер Porsche

Підпишись на нас:

Китайська автомобільна група Cherry опублікувала перші фотографії та деталі серійної версії концепту TX, який продаватиметься під брендом Jetour, як Traveller. Позашляховик буде доступний з гібридною силовою установкою і стартуватиме за розумною ціною від 149 800 юанів (21 500 доларів США за поточним курсом).

Подробиці

Traveler описаний, як хардкорний позашляховик, розроблений для конкуренції з Tank 300. Його квадратні пропорції схожі на нинішню хвилю позашляховиків, маючи певну пропорційність і стиль Land Rover Defender, з додаванням трохи Ford Bronco та Kia EV9. За цим дизайном стоїть Хакан Саракоглу, колишній дизайнер Porsche, який брав участь у таких проектах, як Porsche Cayman і 918 Spyder.

Jetour Traveller

Позашляховик буде доступний у двох ітераціях: або як автомобіль з короткою колісною базою з п’ятьма місцями, або як модель з довгою колісною базою з 7-ми посадковими місцями. На опублікованих сьогодні фотографіях видно, що автомобіль матиме привабливий і сучасний інтер’єр з вертикальною панеллю та масивними кнопками.

Jetour Traveller

Під капотом покупці матимуть різноманітні варіанти. Китайський автовиробник планує запропонувати серед інших 1,5-літрові, 1,6-літрові та 2,0-літрові турбомотори. Тим не менш, для тих, хто бажає економії палива, автовиробник також запропонує пару гібридних моделей.

Jetour ще не розкриває рейтинги потужності, але він пропонуватиме Traveller або з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, або з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, залежно від силової установки, яку оберуть клієнти. Він також запропонує широкий спектр пакетів опцій для власників, які хочуть буксирувати, розташуватися або їздити по бездоріжжю зі своїм Traveller.

Одна з найпростішій конфігурацій буде коштувати лише 149 800 юанів (21 569 доларів). Очікується, що гібридні моделі коштуватимуть 196 800-206 800 юанів (28 336-29 776 доларів). Cherry повідомила, що оприлюднить повну інформацію про Traveler 1 березня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: