Новий Renault Twingo зможе проїхати без заправки 300 км і коштуватиме 450 000 грн

Підпишись на нас:

Третя генерація хетчбека Renault Twingo побачила світ у 2014 році. Машину французи створювали в партнерстві з німецьким Daimler і його суббрендом Smart. Спочатку вважалося, що поточне покоління стане для “Твінго” останнім, але, в Renault вирішили, що машині дадуть ще один шанс. Який вигляд матиме такий хетчбек і чого від нього чекати розповіли іспанські журналісти з порталу “Motor”.

Подробиці

Нове втілення Twingo буде побудовано на базі концепт-кара, представленого минулого року. Та машина мала однооб’ємний кузов, а також низку відсилань в екстер’єрі до ретро-мотивів.

Передбачається, що серійний хетчбек збереже всі ці рішення, але обзаведеться злегка переробленою передньою частиною кузова, яка отримає рельєфнішу форму.

Машина повинна отримати ультракомпактні розміри (довжина складе близько 3,6-метра) і перетворитися на чистий електрокар.

Новий Renault Twingo стане електрокаром і коштуватиме 450 000 грн

Технічні характеристики нового Twingo ще не оголошені, але ходять чутки, що автомобіль буде приводитися в рух відразу двома моторними версіями (потужністю 90 і 110 кінських сил).

Обидва варіанти, найімовірніше, використовуватимуть однакову батарею ємністю 40 кВт/год, яка забезпечить хетчбеку запас ходу до 300 кілометрів.

У продаж новий Renault Twingo має надійти у 2026 році. Орієнтовна ціна машини складе від 16 до 20 тисяч євро (450 000 – 570 000 грн за поточним курсом).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: