Новий бернд від SsangYong показав, як буде виглядати нова версія позашляховика Korando

Підпишись на нас:

У 2022 році корейському автовиробнику SsangYong вдалося уникнути банкрутства, коли компанію викупили інвестори з KG Group. Згодом бренд було перейменовано на KGMobility.

Подробиці

Наразі марка активно надолужує згаяне і готує кілька перспективних проєктів у популярному електричному сегменті SUV. Який вигляд матиме один із них напередодні показали на офіційному зображенні.

Йдеться про кросовер KR10. Машину заявлено як чистий електромобіль, який зможе похвалитися не тільки високим запасом ходу, а ще й чудовими показниками на бездоріжжі.

Автомобіль позиціонується як наступник популярного кросовера SsangYong Korando. Раніше кілька прототипів такої машини були помічені на одній з парковок Кореї (на фото вище), але, судячи зі злитого в Мережу офіційного зображення, серійний “паркетник” дещо відрізнятиметься від тих автомобілів.

Екс-SsangYong показав ідейного спадкоємця Korando

Так, наприклад, йому дістанеться набагато привабливіша передня частина кузова з фарами, розташованими набагато далі одна від одної, ніж у випадку з шоу-каром, а також зовсім інший передній бампер та інші боковини кузова з широким пластиковим обвісом і рельєфними панелями.

Поки достовірно відомо лише, що автомобіль розташується в середньорозмірному сегменті SUV. Інформації про те, який електромотор приводитиме в рух KR10, немає, як і про його потенційний запас ходу на одному заряді.

Прем’єра серійної версії KGM KR10 має відбутися наприкінці 2024-початку 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: