Toyota відмовилася від випуску бюджетного 7-місного кросовера

Підпишись на нас:

Чутки про те, що гамма кросоверів Toyota, призначених для ринків, що розвиваються, розшириться новим представником сегмента C-класу, з’явилися ще на початку минулого року. Пізніше цю інформацію підтвердили в таборі японського автовиробника і навіть повідомили, що побудують для випуску моделі новий майданчик в Індії, інвестувавши в нього понад 400 мільйонів доларів.

Подробиці

Минув рівно рік і з’ясувалося, що появи такого “паркетника” можна не чекати. Принаймні поки що.

Видання “Autocar India” повідомляє про те, що в Toyota вирішили відмовитися від проєкту кросовера C-сегмента, запланованого до дебюту на 2026 рік. Причини, через які машина не стане на конвеєр, пов’язані з “невідповідністю їй технічної комерційної життєздатності”.

Інсайдери стверджують, що повне закриття проекту поки що не обговорюється. Найімовірніше, він буде переглянутий і повернеться на стіл керівництва компанії приблизно через 6-8 місяців.

Toyota відмовилася від проекту бюджетного 7-місного кросовера C-класу

Передбачалося, що в основі нового бюджетного кросовера Toyota для ринків країн, що розвиваються, лежатиме платформа “паркетника” Corolla Cross (TNGA-C), який успішно продається на азіатських ринках (і віднедавна в Україні).

У документах машина має кодове позначення 340 D і має відрізнятися від оригіналу збільшеною колісною базою (+150 мм), розтягнутим кузовом і переглянутими з точки зору дизайну задніми вікнами, адаптованими під пасажирів третього ряду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: