На авторинок України повертається Jeep

Підпишись на нас:

В Україну повертається легендарний Jeep. Також анонсовано про дві знайомі та дві повністю нові моделі. Серед автомобілів буде перший в історії американської марки електрокар.

Подробиці

Вже цьому році американська марка представить чотири моделі підвищеної прохідності. Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті Jeep. Відновлення роботи Jeep в Україні було анонсовано ще в 2022 році, але війна призупинила цей намір.

В Україні з’явиться Jeep Wrangler, що є прямим спадкоємцем першого Willys Jeep. Позашляховик випускають у двохдверній та чотиридверній версіях. Jeep Wrangler буде доступний на бензинових, дизельній та гібридній версіях. Ще одним оновленням порадує українських водіїв кросовер Jeep Compass. Модель отримала оновлення – тепер в салоні є віртуальна панель приладів, авто має нові турбодвигуни та гібридні версії.

На авторинок України повертається Jeep

Також анонсовано про дві нові моделі. Це буде Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління з бензиновим двигуном і плагін-гібридною установкою. Модель Grand Cherokee матиме три види повного приводу та пневмопідвіска. Друга новинка це компактний 4,1-метровий електрокросовер Jeep Avenger. Модель є першим електрокаром компанії. Jeep Avenger отримав нагороду, як найкращий автомобіль року в Європі.

На авторинок України повертається Jeep

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: