Бюджетна Mazda 2 кардинально зміниться зовні та технічно: з’явиться економічний роторний двигун

Підпишись на нас:

Субкомпактний хетчбек Mazda2 дебютував в актуальному поколінні в далекому 2014 році. Відтоді активно ходили чутки про швидку зміну генерації, яка так і не відбулася. За новою інформацією, машина з’явиться вже цього року – її прем’єра запланована на осінь. Чого можна очікувати від цього автомобіля як зовні, так і технічно розповіли інсайдери з японського видання “BestCarWeb”.

Подробиці

Журналісти стверджують, що з новою Mazda2 компанія увійде в нову еру компактних машин.

П’ятидверка отримає більш миловидний зовнішній вигляд, ніж її попередниця, обзавівшись іншим бампером, напівовальною радіаторною решіткою і округлими фарами з незвичайним малюнком денних ходових вогнів у вигляді бумерангів, а також отримає двоколірну палітру кузова.

Причому другий колір буде займати не тільки дах, а й капот і навіть кришку багажника.

Нова Mazda2 кардинально зміниться зовні та технічно

Але цікавішим за зовнішній вигляд може виявитися технічний бік машини.

В Японії стверджують, що п’ята генерація “двійки” отримає під капот не тільки колишній півторалітровий бензиновий 4-циліндровий агрегат, а й гібридну силову установку, що працює від роторно-поршневого двигуна і електромотора. Сукупна віддача такої системи має становити понад 75 кінських сил, а запас ходу на електротязі – 85 км.

Габарити машини зміняться мінімально. Її довжина в новій генерації має становити 4080 мм, ширина – 1695 мм, висота – 1525 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2570 мм.

Цінник на автомобіль починатиметься від 1,5 мільйона і доходитиме до 2,2 мільйона ієн залежно від версії, що еквівалентно сумам від 276 000 до 420 000 грн за актуальним курсом відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: