Нова «заряджена» Toyota GR86 стане економічним гібридом

Підпишись на нас:

Відтоді, як Toyota представила друге покоління свого надпопулярного купе GR86, минуло лише три роки. Машина з’явилася паралельно з аналогом Subaru BRZ і відзначилася як схвальними відгуками, так і скаргами з боку покупців через деякі технічні особливості таких автомобілів (приміром, проблемами з падінням тиску оливи під час різких поворотів направо).

Подробиці

Зараз весь автомобільний світ пліткує про те, коли у цих близнюків з’явиться нове, третє за рахунком покоління. Деякі джерела в якості термінів їхнього дебюту називають 2025-й рік. Причому з певними нюансами.

Так, наприклад, видання “CarsCoops” стверджує, що в наступній генерації Toyota GR86 більше не буде копією Subaru BRZ і навпаки. Машину спроектують власними силами інженерів “Тойота” і оснастять її абсолютно новим двигуном.

Нова Toyota GR86 стане гібридом і припинить бути близнюком Subaru BRZ

Як силову установку для автомобіля називають 3-циліндровий мотор із турбонаддувом, який працюватиме в парі з гібридною системою. Його сукупна віддача має становити понад 300 кінських сил.

Якщо в Toyota дійсно перейдуть на власний двигун у наступному поколінні GR86, то це може означати кінець моделі BRZ.

Нова Toyota GR86 стане гібридом і припинить бути близнюком Subaru BRZ

Єдиний варіант уникнути цього для Subaru – розробити нову генерацію спортивного купе самостійно, що виглядає подією вкрай малоймовірною, але все ж теоретично можливою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: