Kia випустить новий седан, який стане «корейським BMW»

Підпишись на нас:

Kia відмовилася від спортивного седана Stinger ще торік, відправивши модель у «відставку» лише через 5 років з початку виробництва. Машина позиціонувалася як “корейський BMW”, але покупці не оцінили її належним чином і замість “Стінгер”, як і раніше, обирали оригінальні 3-Series і 4-Series від баварської марки, а також їхніх конкурентів в особах Mercedes-Benz і Audi.

Подробиці

За новою інформацією, що прийшла з Південної Кореї, пустувати місцю Stinger залишається недовго. Незабаром гамма Kia поповниться машиною аналогічного формату, але вже з повністю іншою технологічною складовою.

Напередодні в Мережу просочився слайд із презентації компанії, на якому вказана інформація про наступника Kia Stinger. Машину буде воскрешено у вигляді електричного суперпродуктивного седана з ім’ям GT1, потужність якого становитиме 450 кВт (понад 600 к.с.).

Сменщика Kia Stinger, который станет новым "корейским BMW", показали на первых изображениях

Незалежні дизайнери з видання “NYMammoth” вирішили пофантазувати на тему того, який вигляд матиме такий автомобіль і підготували його комп’ютерну візуалізацію. Причому одразу в кількох кольорах.

Судячи із зображень, машина матиме майже такий самий вигляд, як оригінальний Stinger, але отримає дизайн передньої частини, властивий електрокарам (з вузькою світлодіодною оптикою та відсутньою як такою радіаторною решіткою, яка електромобілю без потреби).

Сменщика Kia Stinger, который станет новым "корейским BMW", показали на первых изображениях

За інформацією інсайдерів, Kia GT1 побудують на абсолютно новій електричній платформі eM і оснастять тяговою батареєю ємністю 113 кВт/год, що дасть йому змогу мати запас ходу від 700 до 800 кілометрів за циклом WLTP. Привід новинки, зрозуміло, буде повним.

Машина повинна виявитися найшвидшою в електричній лінійці Kia, розганяючись з місця до 100 кілометрів на годину приблизно за 3,3-секунди. Її продажі корейці мають намір почати в 2026 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: