Нове покоління великого преміального кросовера Hyundai Palisade показали на рендерах

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai працює над проектом нового покоління свого найбільшого на даний момент кросовера – Palisade. З кожним місяцем тестові машини цієї моделі все частіше потрапляють в об’єктиви фотошпигунів, а це значить, що прем’єра реформеного позашляховика стає ближчою.

Подробиці

Зазирнути в майбутнє і зрозуміти, який вигляд матиме новий Palisade вирішили незалежні дизайнери з ательє “NYMammoth”, які опублікували серію рендерів такого кросовера.

За задумом авторів, машина постала на зображеннях із помітно свіжішим дизайном.

Кросоверу дістався незграбний стиль, який раніше був випробуваний у проекті нового Santa Fe, а також абсолютно нова конфігурація фар і задніх ліхтарів, більша радіаторна решітка і перероблений профіль, що підкреслює збільшену довжину машини.

Нове покоління великого кросовера Hyundai Palisade (2026) показали на рендерах

Але новий Palisade чекає на появу не тільки більш сміливого екстер’єру, а ще й істотно доопрацьованої технічної частини. Автомобіль, що проходить зараз під заводським найменуванням LX3, збираються побудувати на іншій архітектурі, що підтримує збільшену довжину колісної бази.

За рахунок використання нової платформи кросовер зможе істотно додати з точки зору простору на третьому ряду, тим самим кинувши виклик за цим показником конкурентам в особі Toyota Grand Highlander і Honda Pilot.

Нове покоління великого кросовера Hyundai Palisade (2026) показали на рендерах

Під капотом машини має розташуватися два варіанти силових агрегатів на вибір: 2,5-літровий “гібрид” і 3,5-літровий V6 з турбонаддувом, який замінить актуальний 3,8-літровий двигун. Зв’язку обом складе автоматична коробка передач і система повного приводу.

Прем’єра модернізованого Hyundai Palisade запланована на 2026 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: