Найдешевший кросовер у світі продаватимуть на ще одному ринку

Підпишись на нас:

Минулого року компанія Suzuki здивувала багатьох, випустивши для ринків країн, що розвиваються, бюджетний купеподібний “паркетник” Fronx.

Подробиці

Машину побудували на платформі хетчбека Baleno, що дало змогу зробити її дуже доступною. Причому настільки, що автомобіль отримав звання найдешевшого крос-купе в світі з ціною при перерахунку на українську валюту близько 240 000 грн. А тепер стало відомо, що Suzuki Fronx доїде до своєї формальної батьківщини – Японії.

Журнал “BestCarWeb” повідомляє про те, що їм вдалося з’ясувати несподівані подробиці про плани Suzuki почати поставки в Японію кросоверів Fronx. Машину мають намір ввозити в “Країну висхідного сонця” з Індії, де на заводі Maruti Suzuki здійснюється її складання.

Найдешевший крос-купе у світі продаватимуть на його споконвічній батьківщині

Довжина “паркетника” з купеподібним силуетом становить трохи менше 4 метрів, ширина дорівнює 1,8-метрам, а висота – 1,5-метрам.

В Індії машина продається з 1,2-літровим двигуном, що працює на природному газі, а також літровим турбомотором і 1,2-літровим безнаддувним агрегатом. Привід – тільки передній, а трансмісія може бути як 5-швидкісною “механічною”, так і 6-діапазонною автоматичною.

До Японії збираються ввозити тільки один варіант Fronx – з 1-літровим “наддувним” двигуном із системою старт-стоп і системою рекуперації кінетичної енергії від гальмувань.

Найдешевший крос-купе у світі продаватимуть на його споконвічній батьківщині

Терміни дебюту Suzuki Fronx на японському ринку поки що не розкриваються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: