Honda оновить компактний седан, який коштує як Logan

Підпишись на нас:

Невеликий седан Honda з назвою Amaze, яка перекладається як “дивовижний/неймовірний”, з’явився в гамі японської марки вже давно, ставши чимось на кшталт Renault Logan для покупців з ринків, що розвиваються.

Подробиці

Машина пережила першу зміну генерації у 2018-му і пройшла через рестайлінг у 2021-му, а зараз прийшла черга дебюту її третього покоління. Що про нього відомо розповіли журналісти індійської автомобільної преси.

Офіційних термінів прем’єри нового Honda Amaze поки що не називають, але свіжі інсайдерські “зливи” свідчать, що машина може з’явитися на світових ринках уже 2024 року.

Невеликий седан Honda за ціною "Лади" готовий до зміни поколінь

З переходом до свіжої генерації Amaze зазнає істотного перетворення як зовні, так і технічно, перебравшись на нову платформу, раніше використану в проекті кросовера Elevate.

Щодо візуальних змін (їх можна простежити на рендері вище), то вони будуть натхненні іншими популярними “хондівськими” 4-дверками, які нещодавно пережили модернізацію (Honda Accord і Honda City). Основна з них – набагато більш похила лінія даху, ніж була раніше.

Невеликий седан Honda за ціною "Лади" готовий до зміни поколінь

Згідно зі свіжими чутками, незважаючи на використання іншої архітектури, Amaze збереже актуальний 1,2-літровий бензиновий атмосферний двигун, що працює в парі з п’ятиступінчастою “механікою” або безступінчастою коробкою передач CVT.

Віддача такого агрегату становитиме ті самі 90 кінських сил, що й раніше, а максимальний крутильний момент дорівнюватиме 110 Нм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: