Найбезвідмовніші автомобілі у 2024 році: перемогло німецьке авто, але японці знову в більшості

Підпишись на нас:

На початку “нульових” японські автомобілі вважалися зразковими з точки зору надійності. Але, схоже, вона нікуди не поділася і через понад два десятиліття. Принаймні так вважає американська консалтингова компанія “J.D.Power”, яка опублікувала свіжий рейтинг найміцніших машин станом на 2024 рік.

Подробиці

У ньому за кількістю моделей у ТОП-і знову домінують японці (8 машин із 12), але найнадійнішою моделлю вперше за довгий час виявився не автомобіль Toyota або Lexus.

Перше місце в списку найбільш безвідмовних машин опинилося за спортивним автомобілем Porsche 718 у версіях Boxter і Cayman. За ним у категорії компактних машин розташувалися Honda Civic і Toyota Prius.

Найкращим з точки зору мінімальної кількості технічних проблем у класі компактних преміум-автомобілів став Lexus IS, а в сегменті середньорозмірних седанів першість здобула Toyota Camry.

Найбезвідмовнішою середньорозмірною преміальною 4-дверкою назвали Lexus ES. Тоді як у сегменті компактних кросоверів переможцем виявився BMW X1.

Далі в сегменті SUV розташувалися два популярних “японця”: Lexus NX і Lexus RX, а за ними в чергу став важкий утилітарник Ford F-Series Super Duty.

Найнадійнішим легким пікапом у 2024 році виявилася Toyota Tundra, а замкнув загальний список Kia Sedona, названий найнадійнішим мінівеном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: