Suzuki хоче випустити новий рамний позашляховик, який буде схожий на Toyota Fortuner

Підпишись на нас:

Японські автовиробники Suzuki і Toyota мають багаторічну історію співпраці, в рамках якої займаються на ринках країн, що розвиваються, так званим “бейдж-інжинірингом” (продажем однакових машин, але з різними шильдиками і назвами).

Подробиці

Приміром, у гамі “Сузукі” зараз існує мінівен Invicto, який є перелицьованою копією Toyota Innova Hycross, а у “Тойота” є “паркетник” Hyryder, який, своєю чергою, є аналогом Suzuki Grand Vitara.

За свіжими чутками, незабаром партнерство обох марок буде розширено. Причому цього разу у виграші опиниться саме “Сузукі”.

Як пише видання “Autobics” з посиланням на власні джерела, Suzuki випустить новий рамний позашляховик, що являтиме собою злегка перелицьовану копію актуального варіанту Toyota Fortuner (він, нагадаємо, також готується до оновлення).

Suzuki хоче випустити новий рамний позашляховик на базі Toyota

Дизайнери цього ж автомобільного журналу підготували перші рендери такої машини, судячи з яких новому “рамнику” Suzuki доведеться відрізнятися від оригінальної моделі Toyota лише невеликими власними штрихами в дизайні.

Наприклад, новинці може дістатися більш незграбний бампер спереду і власні великі блоки протитуманних ліхтарів із хромованим обрамленням, а також перероблена радіаторна решітка і шильдики Suzuki у вигляді букв “S”.

Технічно машина повторюватиме Toyota Fortuner і, найімовірніше, отримає під капот бензиновий або турбодизельний агрегати, які працюють у парі з 6-діапазонним “автоматом” і повним приводом.

У продаж автомобіль може надійти вже в 2024 році і буде пропонуватися як в Індії, так і в інших країнах Південно-Східної Азії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: