Потужний китайський кросовер з запасом ходу 1000 км має розхід всього 1 літр на 100 км

Підпишись на нас:

Кросовер Changan Uni-K вже кілька років продається у себе на батьківщині. В «піднебесному» варіанті цього потужного кросоверу з недавніх пір з’явився так званий гібрид, версія iDD.

Подробиці

Нова силова установка китайського кросовера базується на півторалітровому бензиновому ДВС, який працює в зв’язці з електричним мотором. Сумарна віддача цієї агрегатної зв’язки складає 306 кінських сил.

Changan UNI-K iDD

Як тягова батарея в системі гібрида використовується акумулятор ємністю 28,39 кВт/год, що дозволяє Uni-K iDD виключно на електротязі проїжджати до 135 кілометрів.

При цьому загальний запас ходу заправленого та зарядженого автомобіля взагалі перевищує 1000 кілометрів, оскільки середня витрата палива кросовера дорівнює всього 5,5-літрам на 100 км. Але можливо ще їздити в комбінованому режимі, який використовує одночасно електро і бензиновий мотори, тоді розхід палива знижується до 0.9 літрів на 100 км.

Габаритні розміри Uni-K iDD від простої версії цього кросовера не відрізняються. Довжина складає 4865 мм, ширина – 1948 мм, а висота – 1690 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2890 мм.

Changan UNI-K iDD

Як і у випадку з бензиновим кросовером, у гібридному Uni-K дверні ручки заховані в кузов. Але як мінімум одна видима відмінність все ж таки є – це шильдик iDD ззаду, що вказує на гібридний силовий агрегат.

Список оснащення моделі включає: акустику від компанії Sony з 12-ма динаміками, панорамний дах, 2-спицеве рульове колесо, цифрову комбінацію приладів і широкоформатний дисплей мультимедійної системи.

Changan UNI-K iDD

Крім цього до арсеналу моделі увійшли: передні крісла з функцією підігріву та вентиляції, адаптивний «круїз» та система розпізнавання втоми водія.

Changan UNI-K iDD

Ціни на Changan Uni-K iDD стартують з позначки 27 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: