Американський виробник планує випустити електричний повнопривідний позашляховик з запасом ходу 628 км

Підпишись на нас:

Генеральний директор Rivian оголосив, що компанія планує випустити R1S з більшим акумулятором і системою повного приводу з подвійним двигуном.

Подробиці

Позашляховик, який планується до презентації цієї осені збереже свою семимісну конфігурацію та матиме комбінацію трансмісії, яку забажали багато людей. Компанія не стала вдаватися в деталі, але сказала, що очікується, що модель матиме запас ходу в 628 км.

Це легко перевершує поточний квадромотор R1S, оскільки він має запас ходу EPA до 517 км. Також планується, що модель зможе проїхати набагато більше, ніж 418 км, запланованих для R1S, завдяки системі подвійного приводу на всі колеса та стандартній батареї.

Що стосується продуктивності, Rivian сказав, що позашляховик зможе розганятися з 0-60 миль/год (0-96 км/год) всього за 3,5 секунди. Це на півсекунди повільніше, ніж варіант із квадромоторами, але стандартна модель із двома двигунами буде на одну секунду повільніше.

Як ви пам’ятаєте, Rivian пропонуватиме дві системи повного приводу з подвійним двигуном, базовий агрегат із загальною потужністю 600 к.с. і розганятиметься до 96 км/год час 4,5 секунди. Тим, хто хоче їхати швидше, доведеться вибрати систему Dual+, яка розвиває приблизно 700 к.с..

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: