Протестували максимальний розгін 20-річного Mercedes на автобані

Підпишись на нас:

Покоління W211 Mercedes-Benz E-Class було третім поколінням середньорозмірної моделі, виробленої між 2002 і 2009 роками. Він не був відомий своєю надійністю, оскільки це був період з неочікуваними проблемами якості для автовиробника зі Штутгарта. Однак це був комфортний і швидкий сімейний автомобіль, особливо в версіях AMG.

Подробиці

У цьому відео ми бачимо Mercedes E55 AMG, що означає, що цей конкретний автомобіль був виготовлений між 2003 і 2006 роками. За сучасними стандартами, це динозавр із «надувним» V8 під капотом. Але дизайн W211 в цій версії AMG все ще виглядає фантастично майже через два десятиліття після того, як він зійшов з конвеєра.

E55 AMG був попередником E63 AMG, але він ні в якому разі не був повільним. 5,5-літровий двигун із наддувом мав максимальну потужність 469 кінських сил при 6100 об/хв і 720 Нм крутного моменту при 2650 об/хв. Сьогодні доступні значно потужніші седани, але цей конкретний автомобіль не є стандартним, оскільки налаштування Stage 1 значно підвищує ці цифри.

Ми не знаємо, яка поточна потужність цього автомобіля, але ми знаємо, що він швидкий. Це нове відео з автобану показує, як він легко досягає приблизно 280 кілометрів на годину, але це не фактичне обмеження швидкості автомобіля. На жаль, волога погода та, здається, дорога з низьким зчепленням не дозволяють водієві E55 AMG натиснути на педаль газу до полу.

У 2006 році Mercedes замінив E55 AMG на E63 AMG, який приніс двигун більшого об’єму з більшою потужністю. Ці дні слави, здається, закінчилися, оскільки автовиробник, як повідомляється, планує випустити електрифікований AMG з шестициліндровим двигуном для наступного покоління E-Class.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: