Названі 6 надійних та 3 проблемних кросовери віком до 5 років

Підпишись на нас:

Власників преміальних кросоверів, вік яких не перевищує 5 років, попросили поділитися інформацією про всі технічні проблеми своїх машин. Взявши за основу ці дані експерти страхової фірми MotorEasy склали рейтинг найнадійніших і ненадійніших SUV цього класу. В опитуванні взяло участь понад 25 тисяч власників розкішних паркетників.

Подробиці

Перший рядок безпроблемних преміальних кросоверів між собою поділили Volkswagen Touareg і Porsche Macan (індекс надійності – 98%).

На другій позиції розташувався Mercedes-Benz GLE, якому до лідерів не вистачило лише 0,4%. У списку його проблемних місць опинилися кузов та електроніка.

Третім став Lexus RX із результатом у 96,6%. Серед скарг на автомобіль, які були зареєстровані з боку власників, виявилися тільки не найякісніша внутрішня обробка та електроніка, не пов’язана з роботою силових агрегатів.

Четвертий рядок виявився за Audi Q7 (95%). За цим кросовером відзначалися збої у роботі мотора та електрики, але всі несправності усувалися без особливих проблем.

Замкнув п’ятірку найнадійніших преміальних SUV Range Rover Velar із індексом 90,7%. Основною проблемою цієї моделі виявився кузов, проте компанія покривала 77% від вартості ремонтних робіт, що зіткнулися з таким дефектами.

До найпроблемніших розкішних кросоверів увійшли всього три автомобілі, але, що цікаво, всі вони належать перу британської компанії Land Rover.

Найненадійніші преміальні кросовери віком до 5 років:

  • Land Rover Discovery – індекс надійності 70,7% та скарги на численні поломки;
  • Land Rover Range Rover – індекс надійності 85,2% та скарги на електроніку, гальма, двигун та вихлопну систему;
  • Land Rover Range Rover Sport – індекс надійності 85,6% та скарги на кузов, гальма, двигун та електроніку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: