Перший універсал BMW i3 Touring: без заправки на АЗС проїде 500 км

Підпишись на нас:

У 2013 році компанія BMW представила свій перший серійний електрокар i3, який виявився хетчбеком. Майже через 10 років машину зняли з виробництва і присвоїли це ім’я для седана, що продається в Китаї. Але в Європі продаватимуть не його, а зовсім іншу 4-дверку.

Подробиці

Водночас німецька преса стверджує, що у нового i3 буде, зокрема, і варіант у кузові універсал. Який він може мати вигляд показали ілюстрації журналу “Auto Bild”.

Візуально електричний універсал i3 Touring, найімовірніше, буде заснований на концепт-карі Neue Klasse, показаному 2023 року. Машині дістанеться подвійна радіаторна решітка, яка розтягнеться в ширину, а також власні фари.

Основні зміни порівняно з седаном у i3 Touring мають відбутися з кормою автомобіля, де з’являться унікальні задні ліхтарі, об’єднані між собою скляною смугою.

У Німеччині показали, який вигляд матиме універсал BMW i3 Touring

Доповнити загальну картину в екстер’єрі універсала належить світлодіодному логотипу BMW на дверях багажника і спойлеру на даху для оптимізації аеродинаміки.

Технічний бік проекту засекречено, але німецькі інсайдери впевнені, що потужність універсала i3 Touring становитиме від 200 до 500 кінських сил. Втім, очікується, що для М-варіанту будуть доступні деякі можливості збільшити ці цифри.

Що стосується запасу ходу, то вони орієнтуються на показник близько 500 кілометрів за циклом WLTP.

Поява седана BMW i3 в Європі запланована на 2025-й рік, а універсал дістанеться до дилерських центрів пізніше (орієнтовно у 2026-му).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: