Гранатомет Panzerfaust 3 може бути запущений в виробництво в Україні

Підпишись на нас:

Укробронпром домовився з німецьким холдингом Dynamit Nobel Defense про спільне виробництво культового гранатомета Panzerfaust 3 на території України. Меморандум про відповідні наміри сторони підписали 17.02.2024.

Подробиці

На першій стадії передбачається складання “Панцерфаустів” з німецьких комплектуючих. У перспективі можливе налагодження повноцінного виробництва за ліцензією.

Переваги виробництва Panzerfaust 3 в Україні

  • Розвантаження виробничих потужностей DND у Німеччині: підприємство в Бурбаху зможе зосередитися на випуску інших видів зброї, наприклад RGW 110.
  • Зміцнення обороноздатності України: Panzerfaust 3 – ефективна зброя проти сучасних танків, і її виробництво в країні сприятиме захисту останної.

Panzerfaust 3: характеристики і застосування

  • Вага: близько 15 кг.
  • Ефективність: здатний пробити броню будь-якого сучасного російського танка, навіть із динамічним захистом, на дистанції до 400 метрів.
  • Максимальна дальність: 920 метрів.

Panzerfaust 3 став одним із символів оборони України. З перших місяців війни ЗСУ успішно застосовують його проти російських танків і бронетехніки.

Dynamit Nobel Defense – холдинг, заснований 1865 року засновником Нобелівської премії Альфредом Нобелем. Зараз компанія є дочірньою для ізраїльської групи Rafael.

Угода між DND та УОП – важливий крок у розвитку військово-промислового співробітництва між Україною та ФРН.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: