Новий Nissan GT-R показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Компанія Nissan працює над наступником легендарної моделі GT-R R35, що дебютував у 2007-му році. Незважаючи на те, що японці заперечують цю інформацію, факти свідчать про зворотне. Один із них – представлений минулої осені концепт Hyper Force, який деякими своїми рисами нагадує GT-R і, на думку журналістів, є його потенційним провісником. Який вигляд може мати нова генерація Nissan GT-R показали автомобільні художники з “BestCarWeb”.

Подробиці

В основі рендерів моделі R36 лежить прототип шоу-кара Hyper Force. Від нього серійна машина відрізняється іншою оптикою з власною “начинкою”, наявністю справжніх, а не бутафорських активних аеродинамічних елементів, на кшталт закрилків на бампері і крилах, а також великого спойлера на кришці багажника і просунутого дифузора.

Новітній Nissan GT-R (R36) показаний на перших зображеннях

При цьому одним із головних відсилань у дизайні GT-R R36 до попередника мають стати чотири круглі ліхтарі.

Технічних подібностей між моделями не очікується, адже нове покоління “ГТ-Р” збираються зробити повністю електричним. Ходять чутки, що суперкару дістануться твердотільні акумулятори, а потужність його електромоторів перевищить позначку в 1360 кінських сил.

Новітній Nissan GT-R (R36) показаний на перших зображеннях

Незважаючи на, здавалося б, швидкий дебют електромобіля, його презентації доведеться чекати ще майже 4 роки. Офіційна прем’єра відродженого Nissan GT-R запланована на 2028-й.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: