Названо найкращі автомобілі до 760 000, яким майже не потрібен ремонт

Підпишись на нас:

Надійність – один із головних чинників для багатьох покупців при виборі як нових, так і вживаних автомобілів. Причому з останніми ця якість є набагато важливішою.

Подробиці

Блогери з YouTube-каналу “Ideal Cars” проаналізували свіжий звіт американського видання “Consumer Reports”, в якому зібрано 24 найнадійніші автівки у 2024 році, та обрали з них вісімку на вторинному ринку з ціною до 20 тисяч доларів або приблизно 767 420 грн. Стверджується, що всі вони заслуговують на те, щоб вкласти в них гроші.

Відкрив ТОП-8 седан Mazda 3 2019 року випуску. Машину назвали однією з найкращих у сегменті компакт-карів, похваливши за поєднання розкоші та спортивності, а також виняткову стійкість на дорозі.

Слідом за нею розташувався Lexus GS 2015 року випуску. Седан, потужність якого здатна перевалювати за позначку в 300 кінських сил, на думку авторів цього рейтингу є ідеальним з погляду співвідношення спортивність/комфорт.

Окремих овацій удостоївся родстер Mazda MX-5 Miata 2016-2017 років випуску. До плюсів цієї моделі зарахували задоволення від водіння та ідеальну форму для поїздок мальовничими місцями.

Не залишилася осторонь і Toyota Tacoma 2015 року випуску, яка здатна похвалитися не тільки невбиваним мотором V6, а й вражаючими характеристиками на бездоріжжі.

Ідеальною машиною для щоденних поїздок, під час яких можна забути про поломки, виявився названий седан Honda Accord 2017. Автомобілем із чудовим комфортом і високою паливною економічністю стала Toyota Corolla цього самого року випуску.

Замкнули вісімку Honda Fit 2020 року, який, на думку “заокеанських” блогерів, має максимальну практичність, чудову економічність і універсальний простір усередині, а також Acura TLX 2016 року, що виділяється елегантним зовнішнім виглядом, преміальним салоном, повним приводом і мотором потужністю до 290 кінських сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: