Популярний кросовер Kia змінить платформу і стане більш економічним

Підпишись на нас:

Минулого року Kia представила нове покоління свого кросовера Seltos в Індії. Але зміни в новій генерації тягнули скоріше на фейсліфтинг, ніж на повноцінну модернізацію. За новою інформацією, що прийшла з Південної Кореї, компанія працює над абсолютно новим “Селтосом”, який стане гібридом.

Подробиці

Журнал “Korea Economic Daily” повідомляє про те, що в Hyundai Motor Group вирішили змістити акцент на гібридні автомобілі, а також електрокари, поступово відмовляючись від моделей з ДВЗ.

Новий Kia Seltos змінить платформу і стане гібридом

Якщо чутки з тим, що Seltos стане гібридом підтвердяться, то йтиметься про абсолютно нове покоління, а не про нинішнє, оскільки раніше керівництво Kia повністю виключило появу такого варіанту “Селтоса” на актуальній платформі.

Як потенційну архітектуру для Seltos Hybrid називають платформу моделі Hyundai Kona, що пережила глибоке оновлення у 2023 році.

Компактний кросовер Hyundai (на фото вище), нагадаємо, оснащується гібридною силовою установкою на базі 1,6-літрового бензинового мотора GDi, асистує якому електромотор і автоматична коробка передач. Потужність системи становить 139 кінських сил, а на розгін з місця до 100 км/год у “Кони” йде приблизно 11 секунд.

Новий Kia Seltos змінить платформу і стане гібридом

Втім, корейські інсайдери заявляють, що перед тим, як потрапити під капот Kia Seltos, гібридний агрегат практично напевно переживе процедури доопрацювань, які можуть додати йому продуктивності. Появи абсолютно нового “Селтос” чекають у 2025 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: