77-річний водій пошкодив дорогий Alpina B3 Touring, проїхавши по пішохідній доріжці в горах

Підпишись на нас:

Австрія — прекрасна країна, наповнена мальовничими горами, кришталево чистими озерами та пишними лісами, наче з казки. У країні також є багато красивих пішохідних стежок, але нещодавно одна з цих стежок була заблокована небажаним зловмисником – Alpina B3 Touring.

Подробиці

Цей дивний випадок стався, коли 77-річний водій B3 Touring відвідував озеро Вольфганг поблизу Зальцбурга. Місцеве видання Rosenheim24 повідомляє, що літнього водія скеровував пішохідною стежкою його GPS, і, незважаючи на попередження пішоходів, що йому не дозволено їздити невеликою стежкою, він продовжував це робити.

Alpina B3 Touring застрявши на пішохідній доріжці в горах

Дійсно, поїздка водія закінчилася лише після того, як стежка стала надто вузькою, і він затиснув автомобіль між кам’яною стіною та сталевим і бетонним парканом.

Місцева влада прибула на місце невдовзі, і як тільки вони прибули, вони змусили водія Alpina пройти алкотестер, який не підтвердив алкогольного сп’яніння. Однак без покарання не обійшовся і водій був оштрафований за недотримання місцевих дорожніх знаків. Місцевій поліції також довелося витягнути B3 Touring, і в процесі цього стало видно пошкодження автомобіля.

Найважливішим є те, що обидві сторони високопродуктивного авто були сильно подряпані скелею та огорожею. Хоча ремонт автомобіля, звичайно, можливий, він буде недешевим, оскільки різні панелі кузова потрібно буде або відремонтувати та перефарбувати, або повністю замінити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: