В США закінчуються кошти на ремонт переданої Україні техніки

Підпишись на нас:

Україна отримала від Америки арсенал озброєння, куди увійшли як боєприпаси, так і ЗРК Patriot. На жаль, Пентагон сьогодні не підтверджує своїх намірів безстрокової допомоги України.

Міноборони США звітує, що ЗСУ отримує не лише техніку, а й легку ремонтну підтримку, без складніших відновлювальних робіт на рівні заводу. Польський підрозділ США з технічного обслуговування української техніки не має змоги виконати ремонт, наприклад, ЗРК Patriot. Однак генеральний інспектор рекомендував Європейському командуванню США визначити засоби та вимоги для організації ремонту на рівні підприємства.

ЗМІ повідомляють, що Пентагон через свою недбалість не надає Україні гарантії підтримки системи Patriot, що може спричинити збільшення жертв серед мирного населення від російських ракет. Американський протиракетний комплекс показав високу ефективність у боротьбі проти російських ракет, але запаси росіян не закінчуються. Окупанти збільшили виробництво ракет та на додачу мають близько 200 балістичних ракет “Іскандер”.

Системи Patriot та інша техніка, наприклад, БМП Bradley, БТР Stryker та танки Abrams мають попит у світі, а тому їх виготовлення не збігається з об’ємом запиту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: