Ford може випустити новий компактний кросовер E-Scort, який замінить Focus

Підпишись на нас:

Компанія Ford продовжує відмовлятися від своїх колись популярних “легкових” моделей на користь сучасних кросоверів. Найближчим автомобілем, який потрапить під “списання”, стане Focus. Виробництво машини припиниться через рік. Хто її замінить поки що невідомо, але ходять чутки, що це буде досконалої новий автомобіль з відродженою назвою.

Подробиці

Для новинки, яка позиціонується наступником “Фокуса”, за чутками, хочуть відродити ім’я Escort, але в новому варіанті написання – E-Scort.

Судячи з першої інформації про проєкт, а також рендерних зображень, викладених азіатським незалежним художником із ніком “Theottle”, йдеться про компактний кросовер, який є чимось на кшталт гібрида між сегментами хетчбеків і повноцінних SUV.

Ford може випустити новий невисокий кросовер E-Scort, який замінить Focus

Зовні така машина може отримати дизайн, який раніше був випробуваний “Фордом” у проєкті Mustang Mach-E з характерною передньою частиною кузова, де відсутня радіаторна решітка, а також кормою з такими самими трьома бумерангами ліхтарів, які світяться на кожній зі сторін.

Ford може випустити новий невисокий кросовер E-Scort, який замінить Focus

Як і Mustang Mach-E, для E-Scort буде обрано акумуляторно-електричний привід. Але технічні характеристики його силової установки і ємнісні показники батареї зараз засекречені.

Появи наступника Ford Focus чекають у 2025-2026 роках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: