Найдешевший 7-місний кросовер Hyundai скоро оновиться

Підпишись на нас:

Hyundai Creta відома як кросовер з 5-місним салоном, але на багатьох інших ринках його вже кілька років продають як автомобіль з 7-місним кузовом. Наприклад, в Азії він відомий як Alcazar, а в Африці як Grand Creta. У 2024 році підходить черга його планового оновлення. Які зміни чекають на “розтягнуту” версію корейського “паркетника” напередодні розповіли інсайдери з Індії.

Подробиці

За інформацією джерела з “ICN”, автомобіль дебютує в середині 2024 року. Зовні Alcazar/Grand Creta практично не зміниться, але її дизайн буде “підігнаний” під нещодавно оновлений екстер’єр п’ятимісного кросовера.

"Розтягнута" Hyundai Creta скоро оновиться: розкрито терміни її прем'єри

Спереду машині дістанеться модернізована радіаторна решітка, а також переглянуті фари і денні ходові вогні. Крім них, змін зазнають бампери і дизайн колісних дисків, а також, найімовірніше, будуть перероблені задні ліхтарі.

Рестайлінг привнесе в салон 7-місцевої “Крети” нову передню панель, запозичену в короткої модифікації, поряд з оновленими матеріалами оздоблення і подвійним екраном, що поєднує в собі дисплеї мультимедійної системи і цифрової комбінації приладів.

"Розтягнута" Hyundai Creta скоро оновиться: розкрито терміни її прем'єри

Технічно машина залишиться незмінною і залежно від ринку буде комплектуватися як бензиновими, так і дизельними моторами.

Варіанти трансмісій включатимуть у себе як класичну “механіку”, так і “гідротрансформатор”. Але на появу повного приводу розраховувати не варто. Машину продаватимуть тільки в передньопривідному варіанті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: