На ринку з’явиться новий брутальний і економічний китайський позашляховик

Підпишись на нас:

Компанія Changan, що володіє преміальною маркою Shenlan, готується випустити на ринок новий позашляховик із брутальним дизайном під назвою G318. У Китаї його продаватимуть під оригінальним брендом, а за межами “Піднебесної” машина має отримати інший шильдик – Deepal. Напередодні стало відомо, коли відбудеться офіційна прем’єра цього автомобіля. Виявилося, що до неї залишилося зовсім небагато часу.

Подробиці

Видання “MyDrivers” пише про те, що в Changan визначилися з термінами дебюту Shenlan G318. Машину збираються представити в березні цього року.

Автомобіль позиціонується як “хардкорний” позашляховик, але наявність у ньому рами поки що під питанням, тож існує висока ймовірність, що машина отримає несучий кузов. Хоча підвіска зі 100-відсотковим шансом виявиться пневматичною.

Новий брутальний позашляховик від суббренду Changan з'явиться вже цієї весни

Водночас G318 буде виділятися на тлі інших представників свого сегмента характерними “позашляховими” елементами дизайну, зокрема квадратними колісними арками, великими колесами, взутими в “зубасті” покришки, а також додатковою світлотехнікою на даху та задніми дверями, на яких висить “запаска”.

Довжина автомобіля має становити майже 5 метрів, а його ширина і висота сягнуть позначки в 2 метри. Відстань між осями дорівнюватиме 2,9-метрам.

Новий брутальний позашляховик від суббренду Changan з'явиться вже цієї весни

Приводити в рух G318 належить гібридній силовій установці, що працює на базі півторалітрового бензинового “наддувного” 4-циліндрового агрегату потужністю 150 кінських сил. У задньопривідному виконанні зв’язку ДВЗ складе один електромотор, що видає 252 “сили”, а в повнопривідній версії одразу два двигуни. Сукупна віддача зв’язки у варіанті 4WD дорівнюватиме 430 к.с.

Скільки коштуватиме новий брутальний позашляховик суббренду Changan вже відомо. За машину збираються просити приблизно 300 000 юанів або 1 630 200 грн за нинішнім курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: